Stef Wauters

Biografie

Sinds augustus ‘22 versterkt en vult Stef ons team aan. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel geluk! Hieronder alvast een beknopte introductie.

In 2021 behaalde ik mijn diploma ‘Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie’ aan de universiteit van Gent. Omdat ik mezelf graag blijf uitdagen, koos ik ervoor om meteen de opleiding ‘Manuele therapie’ te volgen. Dit rondde ik, met succes, af in juni 2022

Kinesitherapie is een relatief jong beroep, bijscholen is dan ook een must. Op die manier kan ik de nieuwste behandeltechnieken en nieuwste visies implementeren tijdens de behandeling. Jij staat bij mij centraal. Met jouw inbreng en inspraak zoeken we samen naar de beste antwoorden. Mijn doel is simpel: jou zo snel mogelijk terug optimaal laten functioneren in het dagelijkse leven. Daarom stellen we de therapie af op jouw vragen en noden. Het is belangrijk om een juiste balans de vinden tussen oefentherapie, thuisoefeningen en passieve technieken, zodat jij ook thuis aan de slag kan.

Zelf ben ik een fervente sporter: voetbal, lopen, fietsen, badminton, padel… Ik kan zo nog wel even doorgaan. Je kan me dan ook vaak vinden met mijn loopschoenen aan of in de minivoetbalzaal met mijn vrienden. Mijn brede kennis van sport komt vaak van pas in de praktijk, al is mijn interesseveld veel ruimer dan dat.

Ik sta alvast te popelen om deze uitdaging aan te gaan, samen met jou!

Met vriendelijke groet,
Stef

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.